Üdvözöllek nálam!

Cseh Ildikó vagyok és bízom benne, megismerlek Téged is! Hiszen ez a honlap Rólad szóljon! Rólad, aki talán keresel valamit. Hogy mit, azt egyedül Te tudod, míg meg nem osztod velem. Elmondom, én mit kerestem, míg ide jutottam:

Ismerj meg jobban!

Először testi panaszaim voltak, amin nem segítettek igazán az ilyen-olyan bogyók és teák. Mert a gyökere mélyebben volt, lelki szinten. Én ahhoz nem tudtam hozzáférni, hiszen nem volt ebben szaktudásom. Így jutottam el a kineziológushoz, ahol érdekes dolgokat és belső nyomógombokat fedeztünk fel és ezzel a testi tünetek is elmúltak.
Aztán rájöttem, ezen keresztül, hogy a munkám sem kielégítő, emberekkel szeretnék dolgozni és részt vettem egy kommunikációs tréningen. Ott egyből tudtam: ez az én feladatom!

Megtanítani az embereket kommunikálni egymással, hatékonyan, tisztán, szeretettel telten. Csakhogy volt, akinél nem értettem, mit nem ért? Miért nem működik néha a másik embernél, ami nálam igen és fordítva? Itt találkoztam a kínai asztrológiával, mely segített magamba pillantani, hiszen az önismeret az alapja mindennek! És még jobban rájöttem, mennyire csodálatosan egyformák és mennyire csodálatosan különbözőek vagyunk!

Felfedeztem, mennyire szeretek tanulni és csodálkoztam, miért nem megy a gyereknek? Hol akad meg a folyamat?
Önismeret hiánya, belső stressz, szorongások… És jött az EFT módszer, ami nekem maga volt a csoda! A megkönnyebbülés, a felszabadulás! Amikor pikk-pakk másként látom ugyanazt a helyzetet!
Út. Ami még jön, ajándékot hoz vagy tanulni valót. Elfogadom.
Amire figyelek: Legyen Örömteli.

Velem tartasz?

Miért válassz engem?

Minden módszer hatását magamon megtapasztaltam

 

  • Hiteles
  • Elfogadó
  • Megbízható
  • Rugalmas
  • Laza
  • Odafigyelő

 

El ne hidd! Gyere, ismerj meg!

 

Velem tartasz?

Küldetésem

1

Megtalálni az Örömet a mindennapokban és erre megnyitni a szíveket!

2

Letenni a magamban hurcolt lelki terheket és ebben segíteni annak, aki felismeri: Itt az ideje!

3

Megismerni, elfogadni Önmagamat és rácsodálkozni saját sokszínűségemre. És ebben együttlépni azzal, aki kész rá: Önmaga teljességének csodálatára!

Vedd fel velem a kapcsolatot!

 

Ha úgy érzed, tudunk egymáshoz kapcsolódni, tudunk együtt dolgozni, akkor vedd fel velem a kapcsolatot és megbeszéljük a továbbiakat.