Kínai asztrológiai elemzés

Kínai asztrológiai elemzés

Bennünket foglalkoztató kérdések…
Jársz az utadon és történik valami és nem érted és … kérdezni kezdesz: miért? Mért nem? Mikor? És merre?

Legtöbb ember akkor indul el az önismeret útján, ha valami odaviszi, odalöki, odataszítja: Kinek milyen erős már a feladat időszerűsége.

Én is így indultam. Találkoztam többféle elemzéssel, a nyugati asztrológiával is, aminek nagyszerűségét csodáltam és nem értettem mégsem.

Amikor kínai asztrológiát ajánlották nekem, egyből az jutott az eszembe: Komolytalan dolog, hiszen, hogy lehetne minden xy évben született ember egyforma?
A kész elemzés elbűvölt! Tűpontos volt és kézzel fogható!
Egyből értettem: mi, miért, miért nem, mikor és merre…

És ezek meg is maradtak bennem, gyakorlati tapasztalásként, hiszen tudtam mihez kötni a tulajdonságaimat: láttam már tigris és láttam fát.

A kínai asztrológia szimbólumrendszere csodálatosan természet-közeli: állatok, az 5 elem és azok jin-jang energiáira alapul.

Talán ez a természet közeliség fogott meg benne, hiszen mi is része vagyunk, bennünk él a tigris, a kakas, a víz és a föld… és megmutatja: ki vagyok.

Merre tartok, milyen feladattal, milyen viselkedési módokkal, milyen emberi kapcsolatokkal, milyen időszakban és még mennyi minden!

Egy csodálatosan mély és mégis könnyen megfogható lehetőséget ajánlok, hogy választ kaphass a kérdéseidre!

Velem tartasz?

Vedd fel velem a kapcsolatot!

 

Ha úgy érzed, tudunk egymáshoz kapcsolódni, tudunk együtt dolgozni, akkor vedd fel velem a kapcsolatot és megbeszéljük a továbbiakat.